Text FRANZ KEPPLER


Periodista i dramaturg, estrena la seva primera obra de teatre “Nunca Ninguém Me Disse Eu Te Amo” l'any 2007, obra amb la qual guanya el premi APCA com a millor autor.
Després van seguir “Depois de Tudo” ( 2008) i “Frames” ( 2009), també nominades al premi APCA com a millor autor.
Ha participat durant quatre anys conseqüetius als certamens Satyrianas, amb les obres curtes “Fogos no Céu de Meia Noite”, “Só Entre Nós”, “Simbiose” i “Jardim do Éden”.

Últimament ha comtpat amb dues obres a la cartellera de São Paulo: “Camille e Rodin”, al Grande Auditório do MASP, amb direcció d'Elias Andreato, i “Córtex”, al CCBB, un monòloeg interpretat per Otávio Martins amb direcció de Nelson Baskerville. El seu últim èxit de públic i crítica "Divórcio" que es representa al Teatro Raul Cortez.

L'amy 2011, va escriure el seu primer curt-metratge, presentat al Festival de Cultura Anglesa. Amb direcció de Rafaela Carvalho i amb Maria Laura Nogueira i Daniel Tavares, va ser elegit el millor cuit del Festival i està essent exhibit en diferents festivals nacionals i internacionals.
Argument OTÁVIO MARTINSActor, director, dramaturg, productor i director.
Des de l'any 1993, treballa com actor a diferents espectacles teatrals. L'any 2004 va fer la seva primera producció "Os Jogadores", de Nikolai Gogol, amb direcció d'Hugo Coelho i l'any següent estrena "A Noite Antes da Floresta", amb la qual va guanyar els premis Shell i Qualidade Brasil de com a millor actor.
Al 2006 debuta a la televisió amb la sèrie "Mothern" emesa pel canal GNT, i nominada dues vegades als Premis Emmy Internacional. El 2007, estrena les obres "O Amor do Sim", de Mário Viana i direcció d'Alexandre Reinecke, i "Uma Pilha de Pratos na Cozinha", amb text i direcció de Mário Bortolotto, obra que aconsegueix una enorme repercussió de públic i crítica.
Des dl'aleshores no ha parat d'estrenar espectacles, tots ells amb gran acollida, fins que aquesta any passat construeix l'argument i dirigeix "Divórcio!", el seu últim gran èxit teatral.
Ha començat a gravar la sèrie "PSI" pel canal HBO i acaba d'estrenar com actor "Tres Dias de Chuva", de Richard Greenberg, amb direcció de Jo Soares i ell mateix ha dirigit l'obra "A Bala na Agulha", de Nanna de Castro.